Klinsmanor Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam wymieniłem sondę lambda gdyż stara nie podgrzewała się.Wymieniłem na nową lecz kontrolka nadal świeci i piszę żeby sprawdzić układ wydechowy.Odłączyłem aku na 30minut ale to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Skasuj błąd clipem, albo czekaj aż sama zgaśnie po jakimś czasie (powinna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A czy dobrze tą wtyczkę złączyłeś (znaczy docisnąłeś)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinsmanor Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Wtyczkę dobrze podpiełem tylko że na starej wtyczce było ominięcie wtyczki jednym kabelkiem.W nowej tak samo zrobiłem.Tzn że przed wtyczką idącej od samochodu jest ucięty jeden kabelek i przylutowany dłuższy kabelek i złączony z drugiej strony od sondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi