jaha Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A jak rowery na tym bagażniku najlepiej zamocować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 [Ciach] Kupujesz rynienki poprzeczne, przykręcasz i finito Ja swoje kupowałem w geancie za chyba 30 zł i tyle http://www.allegro.pl/item166205289_bagazn...niemieckie.html [Proszę nie cytować postu 1:1 jak się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damius2 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam. czy ma ktos moze na sprzedanie takie poprzeczne listwy na dach z okienkami.chetnie kupie ale do scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubapk Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Z gory przepraszam wszystkich za reanimacje watku sprzed roku, ale zdaje sie, ze mam dylemat, ktory dotyczy tego tematu: jak widac jezdze Meg Combi z 2000 r., mam zamontowane na stale na dachu oryginalne "relingi" poprzeczne, takie jak ze zdjec na stronie 1. tego watku. Dosc solidnie szukalem bagaznika na rowery, ktory moglbym do tych relingow/belek przykrecic. Jednak jest jedno ale: na wszystkich bagaznikach maksymalne dopuszczalne wymiary belek do ktorych moze byc przykrecany sa mniejsze anizeli te, ktore posiadam, zatem moje pytanie brzmi: czy istnieja bagazniki, ktore daje sie dopasowac, czy tez moze nie nalezy sie specjalnie przejmowac tymi zaleceniami, bo i tak bedzie pasowalo (chodzi oczywiscie o grubosc - nie mylic z wysokoscia)... pozdrowienia kubapk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Z tego co wiem, to w salonie Renault ( :P ) można było kupić takie "przejściówki", które pozwalały zamontować normalne bagażniki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 damius2, koszt tych listew w serwisie 550 za szt widziałem je u kolesia na szrocie w poznaniu przy samym rondzie obok giełdy przy barze z grochówką nr telefonu 500740441 kolo również wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 kubapk, są w Norauto przejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damius2 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 robak dzięki wielkie ale już od zeszłych wakacji używam belek na rowery i to przez prosty sposób. Zdemontowałem te gumowe listwy i wyciąłem w nich otwory pod relingi. Jedyny mankament to ze sa założone cały czas bo inaczej widać dziury. dla mnie nie robi to różnicy a wręcz zaoszczędziłem kasy. pozdrawiam wszystkich użytkowników reno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 damius2, kolo ma je taniej i wiesz wtedy nie widać dziurek :P ja do swojego kupiłem nowe bo porzedni właściciel zrobił to samo co ty i gwizdało w czasie jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubapk Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 dzieki kocuper za info, przejade sie do nich i zobacze... pozdro kubapk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 drodzy koledzy nie wiecie gdzie kupie zaślepki do śrub mocujących relingi(Megane II grandtour). No chyba że ktos ma potrzebuje tylko ok 3szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neff Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 witam, desperacja nakazuje mi odświeżyć wątek montażu bagażnika bazowego na dach... Renault Megane I Hatchback 1996 rok. Jest firma która produkuje bagażniki do niemal wszystkich typów aut - AMOS się nazywa; sprzedawca (dystrybutor) dopasował do mego auta bagażnik bazowy o zobowiązującej nazwie DROMADER. I teraz do różnych aut są Dromadery o różnych typach; ów sprzedawca w katalogu wyszukał dla takiego reanult-a jak mój typ D-4. Ale niestety przy montażu pojawił się problem - niby łapy pasują, ale przy skręcaniu dolna część łapy zwyczajnie wysuwa się spod "framugi" i wszystko nijak nie trzyma się kupy (ani dachu). Sprzedawca upiera się że ów typ (D-4) jest do tego auta, wychodzi więc na to że ja zamontować nie umiem (co, ja??). Czy ktoś może miał do czynienia z Dromaderami firmy Amos? Czy również typ D-4? [ Dodano: 2008-07-25, 13:46 ] witam ponownie, gwoli informacji - wg producenta Dromader D-4 jest przeznaczony do owego auta. No ale chyba jedynie w teorii. Wymieniłem Dromadera na Trampa (taki typ bagażnika) - typ AM-2, tej samej firmy; przysłowiową chwilę trwał jego montaż, teraz wszystko wygląda i trzyma się dobrze (póki co). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpioscenic Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 witam! Podepnę się pod temat. Czy te belki będą pasowały do scenica z 98r? Może ktoś już przerabiał ten temat? pozdrawiam! http://img09.allegroimg.pl/photos/400x300/...52/1032605279_1 http://img09.allegroimg.pl/photos/400x300/...0/52/1032605279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz01041975 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Niemozna otworzyc zdjec, jaki moze byc tego powod ? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 13 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Taki, że były dane z zewnętrznego serwera i pewnie zniknęły :) W tym przypadku allegrowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi