grzegorzmis Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam, chciałem zapytać, czy ktoś z Forumowiczow wymieniał elektrozawór regulacji kąta wtrysku w pompie boscha (załącznik). Chciałbym go wyczyścić, ale nie wiem czy nie zapowietrze układu zasilania paliwem i czy w ogóle jest sens go czyscic ? dziękuję za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Jak zapowietrzysz układ paliwowy, to obok filtra paliwa masz taką "gruszkę" do podpompowania paliwa. Jak zaciągniesz już do filtra to potem powinien dać radę - odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 grzegorzmis, ja wymieniałem ale w pompie LUCASA. robione u pompiarza koszt około 400- 450 PLN już nie pamiętam. w ASO 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 gojgien: a jakie miałeś objawy, ze musiałeś ten elektrozawór wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 otwórz ten temat, tam jest opis http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=25168#25168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 czytalem go i to kilka razy, jednak u mnie nie ma białego dymu i obroty sa idealne. Swietnie zapala od pól obrotu :D, tylko słabo przyspiesza od 2 tys obr/min :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi