accusync Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam Miałbym prośbę i prosiłbym żebyście ocenili tę megankę http://otomoto.pl/renault-megane-piekna-czarna-perelka-C21067382.html Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Auto miało dzwona i uszkodzenia raczej były dość spore. Chyba nie było to słabe uderzenie, skoro po wymianie całego przedniego pasa jest on źle spasowany. W środku też jest wymieniona kierownica na tę z I PH II. Edytowane 22 Października 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ciekawy składak. Przód pd phII kiera to samo i fotele chyba też. Szkoda by mi było nawet 20gr na telefon o to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dziwne ale mieszkam w Poniecu i za chiny nie kojarzę tego auta. Odwiedzie gościa i zobaczymy co mi powie >< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Po zakresie zmian z zewnątrz i wewnątrz można podejrzewać przekładkę anglika, albo po prostu ktoś chciał odświeżyć furę :) Zderzak tył tez jest od phII, cała deska rozdzielcza jest od phII, tylko licznik został. Boczki drzwi od phI. Na drzwiach pasażera widać różnicę w kolorze plastiku dookoła przycisku otwierania drzwi. Merkaba, myślę, że nie ma co oglądać, szkoda czasu. accusync, odpuść sobie to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kolega Merkaba na pewno chce tam się udać w celach naukowo-badawczych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) fred, pięknie to ująłeś, a najlepsze jest to że nie idzie się do gościa dodzwonić... Po mieście jeździła biedna 1 ph 1 bez el szyb, ręczne lusterka i podwójnym spoilerem... Edytowane 23 Października 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 najlepsze jest to że nie idzie się do gościa dodzwonić... Może śledzi forum i chce przeczekać pewien okres :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Gość oddzwonił i umówiłem się na jutro 17 go oglądnąć. Gościu mieszka pod Poniecem i wiem kto to, osoba prywatna żaden sprzedawczyk. Co mówił: auto w dobrym stanie, przytarty z lewej strony tylni zderzak. Auto wg. niego było uderzone w przód i było coś robione. Na co dzień użytkowane przez jego córkę. Dodano: 24 paź 2011 - 18:29 Gość jest blacharzem-lakiernikiem... Byłem oglądać i powiem tak: silnik ok cichy równo pracuje, nic nie wycieka, świetnie przyspiesza... zawieszenie dobrze pracuje bez zastrzeżeń... środek zadbany, ale: nie działa zegarek na konsoli, nie działają elektryczne tylne szyby, braki w podświetleniu, straszna masakra w instalacji elektrycznej.... lampy Depo nowe... nowa przednia szyba... brak poduchy pasażera... poducha, kiera, przełączniki szyb i lusterek od ph2 Powiem jedno dawno nie widziałem takiej masakry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Widać było po zdjęciach, że igła to nie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 To nie jest nawet zardzewiała igła, dzwonek musiał być naprawdę konkretny skoro i szyba do wymiany poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzwon był i to poważny, czołowo z Fiatem Ducato, tyle tylko mogę dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Zapomniałem dodać, że gość jest 4 właścicielem tego auta. Widzisz trochę podążysz temat to nawet wiesz z czym się pierdyknął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Fakty już zostały ustalone, proszę już nie komentować. accusync, jakiś jeszcze egzemplarz do oględzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi