popawu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) zdjąłem plastiki(przy sprzątaniu) i zaskoczył mnie widok niepodpiętych kabelków.... do czego to ? tak ma być ? Edytowane 26 Października 2011 przez popawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 To są kostki do sterowania wyposażeniem elektrycznym, którego u Ciebie nie ma. Takich kostek jest wiele w różnych miejscach auta. Popraw link do zdjęcia tak aby się wyświetlał, podawanie samych linków jest niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 dzięki:) sory, następnym razem wrzucę na inny serwer bo z pokazywarki inaczej nie chce ciągnąć zdjęć (chyba że czegoś nie umiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Polecam http://fotka.megane.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 pewnie się przyda, ale wrzuciłem już na forum, bardzo fajna opcja, szkoda ze wcześniej nie zauważyłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi