Jackass Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam. Mam Scenica III z roku bieżącego, który fabrycznie jest jedną z najwyższych wersji - chyba wsio z bajerów jest - ale nie ma elektrycznie składanych lusterek. Nie protestowałem w salonie, bo była okazja - a w "dwójce" od 7 lat to może to zostało ze 3 razy użyte :) Ale teraz Scenic III stał się autem do jazdy po Włoszech - kto był ten wie, że ciasno, kto nie był niech uwierzy na słowo. Docelowo na miasto będzie coś ze 3 razy mniejszego od tej "krowy", ale chwilowo jest to jedyny środek transportu. Lusterka tu składa się dość często - choćby żeby wjechać do garażu muszę je złożyć. O ile jadąc z pasażerem problem jest dość mały, o tyle jadąc samemu trzeba się wychylać przez szerokość auta... Sytuację opisałem, więc teraz seria pytań: -Czy da się dołożyć składanie? Słyszałem wersję, że same silniczki już tam są, ale może ktoś potwierdzi? -Może ktoś ma zdjęcia jak to wygląda? O ile Astrę F rozbieram zawsze "na żywioł" i zawsze wychodzi dobrze, o tyle te moje francuzy już pod tym względem tak wdzięczne nie są. -Czy ewentualnie bebechy w lusterku ze Scenica II i III do siebie pasują? Wiem, że może się to wydawać dziwne, ale może bym to przełożył z jednego Scenica do drugiego. Joy'e na oko są podobne, choć nigdy się bardziej nie przyglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi