fredi Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) drogi. Są jakby krótsze takze auto jak stało to oponki były równo z brzegiem błotnika czy też konkretnie nadkola. No może była różnica na palec, ale symboliczna. Fajnie to wyglądało, ale zdecydowałem na zmianę. Ze smutkiem wymieniłem na standardowe. Takze teraz mam komplecik sprężynek i amortyzatorów do zbycia. :D No chyba, że mi się odwidzi. Pytałem o kolor bo widziałem, że sa sprężyny czerwone, zielone. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie jeśli chodzi o zastosowanie. Jestem średni w te klocki. Jutro spojrze na amortyzatorki i sprężyny, może znajde tam jakiś napis. na pierwszy rzut oka nie widać ale może coś będzie. Edytowane 4 Listopada 2011 przez fredi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Jak całe są zielone to mogą być sportowe. Ja mam całe zielone firmy weitec. Na seryjnych sprężynach też są oznaczenia kolorowe, ale jak piszesz, że opona jest równo z błotnikiem to nie sa seryjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dziś spojrzałem na te moje zielone. Amortyzatorki mają takie oznaczenia APA-KYB renault AV-BR i ciąg numerów ale to pewnie seria i numer katalogowy. Na sprężynach jest napis H&R, oraz 29743 VA. Wychodzi na to, ze faktycznie sportowe. Widziałem w necie, że nowe to koszt pare stówek. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To pozostaje tylko się cieszyć, H&R to dobre sprężyny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi