nightsabes Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam Szanownych Forumowiczów, mam wielką prośbę o ocenę tego samochodu, może ktoś go juz widział i coś o nim wie. Nie miałem wcześniej diesla renault co najczęściej pada w tych silnikach. http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-120km-f-vat-krajowy-C21367298.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Sprzedawany przez serwis, więc trudno poradzić by jechać z nim do serwisu na przegląd przedzakupowy. Może być albo w dobrym stanie, albo w takim sobie, a serwis oceni że jest OK. Co w nich pada??? Nooooo :D turbiny, koła dwumasowe, obracają się panewki na wale, siada elektronika, nałogowo przepalają się żarówki......... ale to już chyba wiesz bo masz sceniola. To tak z tego co pamiętam, co czytałem na forum. Zapewne mi nie uwierzysz jeśli jeszcze napiszę, że ze swoimi dwoma dieslami w sceniolach nie miałem kłopotów. Dla tego też zapraszam, byś moje pesymistyczne info zweryfikował, czytając napisane już na forum posty w oryginale. Mnie też nie chce się ich szukać, byś miał gotowe na tacy podane.. A co do auta na fotkach, to chyba felerów szukać nie trzeba, bo mając sceniola, sam wiesz gdzie patrzeć i czego szukać. Jedno na co zwracam uwagę, to że fotki robione jak jeszcze zielono na drzewach było. Ciekawe dlaczego się jeszcze nie sprzedał??? Poszukujących tego modelu jest wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 ma jakieś przytarcie po lewym reflektorem, pojazd bez tempomata i jakies 2-złotówki ma w nawiewach :D jak to pietrzak sprzedaje, to niech da 6 miesięczną gwarancję na pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightsabes Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dziękuję bardzo za uwagi, z tą gwarancją to fakt może przejdzie, a co do zielonych drzew to muszę zapytać od kiedy tam stoi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridka Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Cena za wysoka ja za mojego 3 lata temu zaplacilem tyle samo, jedyna roznica to ze moj jest z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi