luck112 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 wczoraj tata zakupił Scenica III sprowadzonego z francji, jest w nim zamontowany zestaw głośnomówiący Parrot prawdopodobnie CK3000(wygląda jak on) i mam z nim problem, żaden z telefonów nie chce się połączyć(próbowałem nokii 3110c, 6300 i motoroli flipout), jak chcę się połączyć to słyszę jakiś komunikat po francusku którego nie rozumiem, może ktoś miał do czynienia z tym zestawem i może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) A jaki komunikat ? Czy aby nie prośbę o podanie kodu? ( 1234 w standardzie ). Najlepiej by było jeszcze go wyczyścić z wszelakich ustawień, oraz ustawić j. angielski, bo chyba PL to nie ma. Aby to przeprowadzić naciskasz i trzymasz obydwa klawisze - o ile nie pomyliłem modeli :D Dodano: 16 lis 2011 - 11:33 To chyba Ci pomoże, http://instrukcja.pl/i/parrot_ck_3000 Edytowane 16 Listopada 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck112 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 instrukcje już jakieś czytałem i nic, jedyny komunikat składa się z dwóch słów po francusku, pierwsze chyba oznacza: 'nie ma', bo jakoś tak brzmi po francusku a drugie zaczyna się na 'l' , może to w czymś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Napisz tutaj jak słyszysz ten komunikat (fonetyka). Może coś się rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Czy przypadkiem w zestawie nie jest już zapisanych 5 telefonów ? Parrot nie sparuje więcej. Wykasuj obecne telefony zgodnie z instrukcją i spróbuj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi