Garii Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jakoś mnie Twoja interpretacja nie przekonuje. Gdyby było naprawdę tak jak piszesz, to każdy, szczególnie z montażyści którzy w tym siedzą, oraz ja, szukałby instalacji fabrycznej. "Zwykłą" instalację wystarczy tylko zgodnie ze sztuką zamontować i o czasie wymieniać filtry, a nie powinno być problemów z rozjeżdzaniem map, w tak prostym silniku jak Twój. Montując takie BRC SQ24 za 2500zł z montażem, masz legalną intalację z dwuletnią, na dobrych podzespołach i spokój na parę lat. No własnie 2500pln za instalację.... a dedykowana 5000pln i tu masz odpowiedź dlaczego do tego nikt nie dąży... tym bardziej juz długo śledze forum www.lpg-forum.pl i tak jak tam większość montażystów pisze, 99% dzwoniących o instalke pyta o CENE nie co zostanie założone..... Co do BRC masz rację bardzo dobra instalacja, ale nie jest lepsza od AG SGI... A pomyślałeś, że jakakolwiek nieszczelność, wybuch czy wypadek z Twoim udziałem (nawet bez Twojej winy) gdzie niezalegalizowana instalacja czyni Cię sprawcą spowodowania zagrożenia zdrowia i życia? To już podlega pod KK. Przesadzasz... właśnie brałem udział w wypadku, najechało na mnie auto, gaz nie wbity.. i nikogo to nie interesowało, a rzeczoznawca PZU stwierdził że jego nie interesuje gaz jeśli nie jest wbity, i nawet stwierdził że dobrze że go nie ma w dowodzie bo niepotrzebnie zaniża wartość auta.... Panowie żyjemy w Polsce.... Główna ich wada, to druciarz który ją źle zamontuję, a przy dobrym montażu paramatrami nie będzię odbiegać od fabrycznej. No właśnie to nie wystarczy... wejdź na forum LPG i zobacz STAG 300 ISA i zobaczysz jaki to bubel, a jest montowany... sam miałem i dlatego wolałbym dedykowaną instalkę :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Co do BRC masz rację bardzo dobra instalacja, ale nie jest lepsza od AG SGI... Jest dobra i wystarczająca bo tym wypadku stosunek ceny do jakości jest po stronie BRC. STAG 300 ISA i zobaczysz jaki to bubel Zależy jeszcze jakie komponenty, bo Stag to tylko sterownik. Dlatego ja zdecydowałem się na kit jednej firmy w rozsądnej cenie. wejdź na forum LPG Jestem tam, częściej niż tu.:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi