tomasopc Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Witam dużo jest pisane o interfejsach do renault jednak nie ma konkretów a jak są to o takich co kosztują tysiące i nie każdego na nie stać żeby raz na rok skasować sobie błąd . Mam meganke z 2003r z silnikiem 1.9dci poszukuje dobrego interfejsu który nie tylko kasuje błędy ale można tez nim zmieniać wartości paliwowe ,egr ..............itp proszę o konkretne odpowiedzi POZDRO..... Edytowane 28 Listopada 2011 przez tomasopc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Popraw swoje błędy w poście, bo jest napisany strasznie nieczytelnie. Diagnostyka Megane2 głównie CLIP'em i innymi uniwersalnymi urządzeniami serwisowymi (jednak CLIP jest najtańszy, uniwersalne serwisówki to koszt drugiego takiego samochodu jak 5-6 letniej Meg2). Zmienianie wartości paliwowych bez zagłębienia się w temat samemu nie ma szans (nikt za darmo wiedzy na której się zarabia nie odstąpi) Nie myśl, że kupisz kabelek za 20-30zł i wszystko tym zrobisz - bo takim kablem w Meg2 możesz tylko sobie zmierzyć czas na 400m i przyśpieszenie do 100kmh. PS. Meg z 2003 to phI, nie phII Edytowane 28 Listopada 2011 przez EnD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Zdaje się jest jeden, ceny się wachają w okolicach $170, to jest £110. Ja na swojego udałem £100. Działa bardzo dobrze, wygląda tak: http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/404745191/2011_Renault_CAN_CLIP_V105.jpg Wersje oprogramowania v112 sciagnałem sobie z chomika Edytowane 28 Listopada 2011 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przeniosłem do odpowiedniego działu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi