markar74 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 i skrzypi mi właśnie w tym miejscu co na obrazku Witam i mam pytanie. Skąd wiesz, że akurat właśnie w tym miejscu skrzypi? Jak zlokalizowałeś to skrzypienie? U mnie coś stuka/skrzypi, ale nie mam pewności czy to belka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 :l: makar74 przeczytaj parę postów wyżej, piszę tam co może skrzypieć i piszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) makar74 Wiem ponieważ wszedłem pod samochód a druga osoba poruszała autem i dobrze się przysłuchałem i w tym miejscu zgrzypiało. Więc mam takie pytanie jakie tam właśnie częsci wchodzą ;? Edytowane 25 Lutego 2012 przez DruM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) W belce wymienia się łożyska. Możesz kupić zestaw naprawczy np taki: http://www.autkoplus.com/img/product/38814/kind/2/html/1 oraz tuleje metalowo-gumowe np takie: http://www.autkoplus.com/img/product/117808/kind/2/html/1 Edytowane 25 Lutego 2012 przez markar74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 markar74 i włąśn ie o to mi chodzi a ile cośtakiego kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Łożysko ok. 100zł, tuleje 2X50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 o to chodzi>>?? http://allegro.pl/tuleja-tylnej-belki-renault-19-megane-i-sasic-i2117823418.html to ile tam czesci wchodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Tak, jeżeli ta część ma numer SASIC 4003398. To jest tuleja metalowo-gumowa, po jednej sztuce na stronę. No i jeszcze łożysko (właściwie komplet czyli zestaw naprawczy belki, o którym pisałem). Edytowane 2 Marca 2012 przez markar74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 takie coś ??? http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-belki-tyl-renault-megane-9-11-19-i2106890998.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Nie odpowiem bo brakuje opisu dokładnego. Ja do siebie dobrałem coś takiego SNR KS555.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Wtrące swoje trzy grosze.... Też skrzypiało mi zawieszenie z tyłu. W końcu padły amortyzatory z tyłu. Postanowiłem je wymienić. Na szczęście po tej wymianie cisza.... U mnie skrzypiały gumy na amortyzatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) pawelb5913 fantastycznie, ale ja już wiem co mi skrzypi markar74 ale o taki zestaw chodzi? o zestaw naprawczy do belki tak? Edytowane 3 Marca 2012 przez DruM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 DruM, a skąd u Ciebie w coupe wzięła się belka rurowa? Powinieneś mieć 4-drążkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ja tam nie wiem././ dopiero autem będę wjeźdzał na kanał to się wszystko zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesze16 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam, mam następujący problem, potrzebuję wymienić element nazwany na poniższym zdjęciu jako drążek stabilizatora (nr 7) niestety, gdy na Allegro wpisuję powyższą nazwę wyskakują mi zupełnie inne (takie zakrzywione elementy). Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie czy jest jakiś błąd w instrukcji, czy na Allegro po prostu nie dostanę tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi