kanar666 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Gliwice od wczoraj są bielutkie i sypie nadal a do tego minusowa temperatura więc śnieg tym razem utrzyma się dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 śnieg tym razem utrzyma się dłużej Tym bardziej, że padal na miękka ziemię. A jak mówi stare powiedzenie, "jak ma miękko to poleży" Mogę stwierdzić na podstawie wieloletnich obserwacji, że się to zazwyczaj sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ale czuje że długo nie poleży jakby pogoda się sprawdziła :)Zapowiadają dalsze opady śniegu ale już na dodatniej temperaturze także powolutku będzie nam ten puch zanikał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Warszawie wieczorem trochę prószyło, ale już zanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Udaninie biało(okolice Legnicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 pada, pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 W Gdańsku od piątku zima zawitała, rano była niezła śnieżyca W końcu można się trochę poślizgać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 W poznaniu do teraz sypie śnieg jak nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 W tej chwili w Gliwicach sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dąbrowa Górn,cała w śniegu i na dodatek ślisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pada i końca nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) droga jak jechałem do chaty: Edytowane 15 Stycznia 2012 przez airbites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekR4 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 pod Warszawką tyle, że ze starszym brzdącem sanki dzisiaj zaliczyliśmy śniegu tak ok.4cm...temperatura ok. -3, czyli ciepełko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zdałoby się coby wreszcie popadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Prezes nie mów, że u Ciebie nie ma śniegu Szyb nie mogłem doskrobać, jakimś czym dziwnym zaszły, ze nie bardzo skrobaczka chciała to brać. U mnie odśnieżanie zaczęło się około 3-4 w nocy, niestety mam bazę na przeciwko, więc wiem kiedy wyjeżdżają :/ Wczoraj jak jeździłem po mieście to wszystkie drogi były "na biało". Nawet drogi wojewódzkie i krajowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi