CareK Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 -5 stopni i sypie :l: Widok za oknem w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) W moją boczną drogę wczoraj o 23 wjechała spychoładowarka gościa który z radą dzielnicy ma kontrakt na odśnieżanie bocznych dróg. Zostawił spory zwał śniegu na wjeździe przed bramą, do tego zaspa jak się tam wcześniej utworzyła zabrała nam 1,5 godziny na 2 łopaty. Dobrze że wyszedłem wieczorem rekonesans zrobić, bo o 6 rano musiałyby być łańcuchy na sceniola starszego zakładane, by się wygrzebać i przebić przez tą przeszkodę. A i to jeszcze nie jest pewne czy by na podwoziu nie zawisł. W czasie pisania tego posta ATLASKA przejechała kolejny raz, zapewne znowu zwal jest zostawiony. Teraz już chyba mniejszy i da się przejechać. Niestety wczoraj usypane pryzmy nie pozwalają mi widzieć jak to wygląda bez wychodzenia z domu. Edytowane 16 Lutego 2012 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Niestety wczoraj usypane pryzmy nie pozwalają mi widzieć jak to wygląda bez wychodzenia z domu. Nic to tylko monitoring zakładać :l: Zaczęło nieśmiało malutkimi posypywać. Może się rozkręci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 W Jeleniej Górze od wczoraj cały czas pada śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dosypało jakoś około cm. :l: Szkoda, że zapowiadają na dzień +3 st. ;) Drogi bialutkie ;) Dojazd do głównej: -------- Przejazd przez miejscowość: --------- i dalej na trasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 We Wrocławiu wszystko płynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Pada i chyba nie ma zamiaru przestać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Krosno - sypie na całego :l: http://www.youtube.com/watch?v=Kyu-MR1aJrc&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A u mnie ulewa - normalnie załamka :l: + 2 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Jajca jakieś normalnie :l: Termometr pokazuje mi w tej chwili 11,2 °C ;) i to bynajmniej nie w słońcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 U mnie +5 i nie pada, wszystko się topi, masakra jakaś :-P Śnieg ciężki do odśnieżania :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie dość, że ledwo tego było to wszystko płynie. + 6 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 I mamy odwilż :l: Śnieg nie pada i 5 kresek na plusie ;) Dzisiaj w końcu wielkie mycie autka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To teraz piękne ślizgawki zaczynają powstawać, boję się co będzie jutro. Na jezdniach może masakry nie będzie, ale na chodnikach jak najbardziej :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 I owszem, pojawił się świeżutki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi