mariooo1979 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. Złamało mi sie siedzenie kierowcy w megane z 2000 roku, i w związku z tym mam pytanie czy bedzie pasowało siedzenie z megi z przed liftu z 1997 roku czy sie czyms różni?, wygladem, kształtem, zaczepami??????? Z góry dziekuje za pomoc! pozdro Edytowane 11 Grudnia 2011 przez mariooo1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Będzie różnić się wyglądem i nie będzie miało bocznej poduszki powietrznej. Siedzenie z aut po lifcie są w dość dobrych cenach, jak dobrze poszukasz to znajdziesz z taką samą tapicerką, a przy odrobinie szczęścia z podłokietnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Lub pospawaj swoje - zdjęcie tapicerki nie jest takie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKEvanFLY Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam. Ja mianowicie mam problem ze oparcie mi opadlo i nie trzyma ,wie ktos co to moze byc ? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbE Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak chcesz to mam za symboliczną kwotę fotel kierowcy ze scenica IphII. Niewiem czy będzie pasować-ale jakby pokombinować to może coś by z tego było. Np. przełożyć samo oparcie. Może jest takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi