pawelli Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja urwałem 1 przy wykręcaniu i tak jeżdze. Podobno nic się nie stanie. Jak bedziesz miał okazję to oddaj do wykrecania do specjalistów - są tacy od urwanych świec żarowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam. zmieniałem dzisiaj świece żarowe w moim scenicu 2 1.9 DCI. jak dokręcałem jedną świece to chyba się złamała bo wkręciłem ją do końca za mocno. jak złamała się przy wkręcaniu, to powinieneś mieć "resztę" w ręce. to, co już wkręcone trzeba w specjalistycznym zakładzie wykręcić. tak to jest, jak się w niedzielę dłubie przy aucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj81 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam ponownie. nie została mi jedna część w ręce nadal jest razem z gwintem. poprostu obkręca się. czy mogę tak jeździć? dodam jeszcze że czeka mnie trasa z anglii do polskii. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) jeśli się obkręca to wyjmij to, zaizoluj końcówkę przewodu żebyś zwarcia nie zrobił. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekj81 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie da rady tego wyjąć. musiał bym ją złamać do końca. założyłem na nią kabelek i chyba wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaz89 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja ostatnio wymieniałem świecę zarową, bo ciągle nie dawała mi spokoju kontrolka service. W układzie jest 4, a miałem jedną spaloną. Koszt świecy 35zł (bosh). Wymiana 10zl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi