burkots Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Dziś zaobserwowałem pewien problem z moją Meganką i jestem w 100% przekonany, że jest lub będzie kilku którym to pomoże. Po zapaleniu silnika i ruszeniu górne światła kabinowe wyłączyły się zgodnie z ich zasadą działania. Światła w drzwiach 4x pozostały włączone. Po sprawdzeniu usterki - auto pozostawione na parkingu z obawy na to, że rozładuję się akumulator. Przeglądnąłem wszystkie informacje-fora na temat tej usterki i doczytałem się tego, że może być niedomknięta pokrywa od schowka w nogach pasażera lub kierowcy. Po domknięciu wszystko wróciło do normy. Może ta informacja komuś pomoże, bo ja nerwowo już padałem jak zobaczyłem święcące żarówki w drzwiach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Było już dawno temu.Słabo czytasz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 i w scenikach tak jest... faktycznie słabo czytasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 było i to nie raz Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi