montii Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 witam, z czystej ciekawości chciałbym się spytać czy ktoś się orientuje co to jest i do czego mogło służyć? 1. tak jak widać na zdjęciu, jakieś kabelki nie o izolowane tylko były schowane a do tego miejsce na dwa bezpieczniki. 2. znajduje się to w bagażniku po lewej stronie widać to jak podniesie się półkę od koła zapasowego. z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Z tyłu wygląda na zasilanie pod wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja bym zadzwonił do poprzedniego właściciela i się go zapytał :) Czy jeszcze gdzieś coś wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montii Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 do poprzedniego właściciela niestety nie mam żadnego kontaktu. A czy gdzieś coś wystaje, hmm nie zauważyłem nic narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Idz po kabelkach i jak do czegoś dotrzesz (np.jakiejś puszki) to wrzuć zdjęcie i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pierwsza fotka to może pozostałości po instalacji gazowej, 2 bezpieczniki i kable w takiej osłonie by mogły pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi