Rxe.Megane Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Będzie się zapychał, Ja codziennie robię koło 40km trasą szybkiego ruchu i raz na jakiś czas ją przegonie i mam spokój, kolega ma Vectrę C jeździ głownie po mieście i raz na jakiś czas musi jechać na trasę to wypalić niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerkhof Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja też raz w tygodniu jadę do rodziców, 50 km. A od lutego zaczyna się sezon pstrągowy, to już się będę częściej bujał po kilkaset km. Panowie, oświećcie mnie jak się objawia to zapychanie. Jest jakiś sygnał ostrzegawczy żeby był czas go przegonić i wypalić, czy też od razu zong ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 komunikat się wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerkhof Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 W czwartek kopnąłem się za Warszawę, kilkaset km z krańca Polski. Oczywiście wyszło cwaniactwo warszawki (nie obrażając uczciwych mieszkańców Stolicy). Ale jak Pani mówiła że jest zakochana w tym autku, a wykrywane wady (walony czołowo-maska, szyba, naklejki itd) kwitowała sarkazmem, to już miałem dość. Dopełnieniem było sprzęgło biorące "pod brodą" i tylne tarcze z 2,5 mm wcięciem, oraz oczywiście inne... I chociaż cena była bardzo atrakcyjna to odpuściłem. Dzięki za rady wszystkim !!! Teraz mam na oku rocznik starszy, 2006, i,... z wielkim przebiegiem... (180). Ale z autentyczną książką, w ful-opcji i fakturą na 4 tys.zł. z datą 10.11.2011 i roczną gwarancją(pełny rozrząd, koło pasowe, poduszki. olej, filtry, itp)-przejechane(2 tys)-właściciel twierdzi że dostał auto służbowe. Pytanko. Ile średnio wytrzymuje 1,9 DCi bez szaleństw ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pobidowski Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 (...) właściciel twierdzi że dostał auto służbowe. (...) Ile średnio wytrzymuje 1,9 DCi bez szaleństw ? (...) Czy to aby się nie wyklucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerkhof Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie bardzo kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi