andrew109 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 mam scenica i się tak zastanawiam jak odpalam auto to kontrolka esp jest ( żółty trójkąt a w nim samochód w poślizgu) a pod kierownicą po lewej stronie przycisku nie ma i przy ruszaniu koła boksują ... proszę o pomoc w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) przed odpaleniem komp sprawdza wszystkie podświetlenia stąd i ESP się świeci, ale i STOP i poduszka etc. nie ma przycisku, to nie ma ESP. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) A gdzie na powyższje fotce jest świacąca kontrolka ESP? Zółte kontrolki od góry od lewej: SERVICE, (P) - hamulec ręczny Na dole od lewej: Silnik, ABS, kwadracik rezerwy, Airbag i zdaje sie swiece zarowe. Na moj gust kontrolka ESP znajduje sie powyżej obrotomierza pomiędzy cyferkami 0 i 1 Ja nie mam niestety ESP (a to dobra sprawa) i podczas rozruchu NIE pokazuje się kontrolka ESP, a jest sprawna (sprawdzałem komputerem deske rozdzielczą). Mogę zamieścić fotkę wieczorem. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) o madafaka siet... faktycznie tam nie ma ESP. ja też nie mam i też mi nie pokazuje podczas uruchamiania Edytowane 18 Stycznia 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ładne zdjęcie. Wyświetlacz do fazy II różni się tym, że ma mniej czerwonych elementów świecących się na stałe. W twoim przypadku masz tylko dwie ostatni cyfry obrotomierza, ale gdybyś miał automat na czerwono świaciłyby się także obwódki wskazujące który bieg jest włączony. W fazie drugiej czerwone są tylko ostatnie kreski obrotomierza, moim zdaniem lepiej informujące o tym, że silnik wchodzi na niebezpieczny zakres obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi