Preacher Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam Szukałem, ale nie znalazłem, czy ktoś z Was montował czujniki parkowania w Scenic II na przednim zderzaku, potrzebuję się dowiedzieć jak wyjść kablem z czujników do kabiny aby nie trzeba było wiercić i przy okazji nie rozbierać pół silnika. Wyświetlacz chce mieć na górze deski rozdzielczej. Do których kabli się wpinaliście by mieć zasilanie ( ja myślałem o tym by wpiąć się do zasilania przednich lamp bo i tak ciągle są włączone) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Dodano: 25 sty 2012 - 22:24 Po 7 godzinach udało mi się uporać z montażem, jednocześnie znalzłem patent jak przebić się do kabiny ( niestety wiercenie w pedałach itp nic wam nie da)jak bym drugi raz montował to zajełoby mi to już ok 2 godzin na gotowo, ale człowiek się uczy, jak by ktoś potrzebował informacji to służę pomocą. p.s montaż bez podnośnika nie wchodzi nawet w gre, kanał może być jak ktoś jest wygimnastykowany i ma duuuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 a ja tu liczyłem na jakieś foty z opisem, a Ty chowasz dla siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 a ja tu liczyłem na jakieś foty Patrząc na podpis kolegi z wcześniejszego posta, to możesz ślubne pooglądać. Swoją drogą chyba naruszenie regulaminu tu wystąpiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi