adasko819 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Proszę o sprawdzenie tego samochodu w razie dokładniejszych oględzin jestem w stanie zapłacić bo mam dość daleko http://otomoto.pl/renault-scenic-wersja-limitowana-full-opcja-C21829567.html VIN - numer ident. pojazdu : VF1JA1A0524211506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam. Pierwsza sugestia, od Radomia z daleka, druga, wpisz telefon gostka w google i zobaczysz, że to nie tylko handlarz, ale także budowlaniec i ... A nie od dziś wiadomo, że jak coś jest do kilku rzezy, to znaczy, że jest cienkie. Odnośnie auta, wersja limitowana, a nawet nie wie jak ją opisać. To co on opisał, to standard ale... z ubytkami. Ciekawi mnie zapis o instalacji, że ma polską homologację, znaczy, że była montowana za granicą, gdzie potem znajdziesz gościa do tzw. regulacji gwarancyjnej albo części. Wersja LIMIT, a kiera ma inny odcień poduchy, nie ma radia fabrycznego, dla mnie to ściema. Zobacz, kto tyle gazet kładzie na tapicerce, czuję, że kupił go z jakiejś powodziówki bo był smród, syf i go uprał, teraz nie ma dobrej suszarni do wysuszenia. NA szybie naklejka MONTURA, to hiszpańko-amerykański producent odzieży czy cóś (tak wyszło w google). Żadna fascynacja w tej cenie, a wręcz podejrzliwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko819 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no dzięki też mnie dziwiło te dziwne wyposażenie bo są braki do ful opcji i mały przebieg a z tego co dzwoniłem do niego to instalacja ma już 5 lat i 80 000 na gazie już zrobione i jak dla mnie mały bardzo przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Przebieg nie koniecznie jest mały, ale skoro instalacja ma 5 lat, to była zakładana "za granicą", więc o części może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tak samo przebiegły jestem jak i Ty Widzę że temat drążysz również i tutaj: http://bez-wypadkowe.net/showthread.php/4589-Renault-Scenic-WERSJA-LIMITOWANA-FULL-OPCJA-Radom Cóż, sama prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko819 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no tak b chciałem różnych zdań czy to zabronione ? ale już zdecydowałem nie jadę zobaczyć auta za daleko i nie opłaca się a jak ktoś by miał sprawdzonego lagunę kombi,scenic, najlepiej benzyna gaz do 18 000 zł nie chce ON pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no tak b chciałem różnych zdań czy to zabronione ? Broń Boże, piszcząc to nie rościłem żadnych pretensji by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 od Radomia z daleka Ja kupiłem samochód z Radomia i nie mam żadnych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Tak dla porządku. Jedyne co bym brał to felgi, ale po obejrzeniu czy w dobrym stanie Co do auta to zdjecia jakieś takie słabe. Wersja limitowana a nie ma podgrzewania przedniej szyby. Ciekawe czy to normalne. OK jest skóra. Jak blisko to można zerknąć a jak daleko to ewentualnie poprosić o więcej zdjęć. To taka ogólna uwaga co do oglądania na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No może trochę na wyrost się wyraziłem z "dalekością", ale rodzynki się trafiają. Osobiście wiem, że jadąc do Radomia oglądać auto, trzeba mieć znawcę i przyrządy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesju Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 za to tu jest "idealny": http://allegro.pl/renault-scenic-megane-1-6poj-k-l-i-m-a-t-y-z-a-c-i2107532606.html Nic nie jest ważne przy takim spalaniu jak podają w ogłoszeniu ..... !: "SAMOCHÓD UŻYWANY---- JAK NOWY!!! STAN LICZNIKA: 140 121 km MOC SILNIKA: 108KM SKRZYNIA: 5-BIEGÓW----- Manualna RODZAJ SILNIKA: BENZYNA ZUŻYCIE PALIWA: ca. 5,8 l/100km średnie spalanie ca. 6,5 l/100km spalanie w mieście ca. 4,5 l/100km spalanie poza miastem Rok produkcji: 2001 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metys79 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To oszczędny fajny motor ale to już przesada :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jak 1,6 miałby spalać tyle co on podał, to mój powinien nie wiele więcej. Gość wziął wskaźniki z diesla, ale tylko wskaźniki. Czy on taki idealny, to nie wiem, klapka paliwa jakby była tykana, tak samo przód, lewy błotnik źle zgrywa ze zderzakiem (ale tylko lekko), no i maska do regulacji na dolnych odbojach. Zrobił zdjęcia, ale środka centralnie i komory silnika w całości nie miał czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi