punxhc Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 U mnie głównie ścigałki na X360 Czyli Grid, Dirt 2 i 3, F1 2010, Forza 3, no i jedyny prawdziwy sim - Race PRO. Oczywiście na kierownicy Do tego czasem coś innego, ale to już nie te lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Skończyłem Rainbow Six Vegas 2. Bardzo fajna gra. Teraz biorę się za Metro 2033. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Metro 2033? Moja ulubiona gra, Zimno, duszne powietrza, i bardzo szybko zamarzniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSX Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie ten wiek, aby bawić się grami na komputerze, jednak od czasu do czasu, patrząc że interesuje się ogólnie tematyką II Wojny Światowej, to zdarzy mi się chwilkę spędzić za "sterami" potwora na gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ostatnio przyszedł do mnie mój wymarzony egzemplarz Assassin's Creed III. Polecam dla fanów serii - świetna część ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Jako posiadacz PS3 od kilku lat, włączam się do dyskusji. Na koncie: Fallout3 GTA IV + dodatki Blur (najlepiej w sieci się gra) Rachet & Clank Army of Two 40days (na dwa pady) Infamous I Uncharted 1 i 2 (polecam) Dead Nation Universe (czy jakoś tak) Sims3 (dla drugiej połówki) Buzz (tylko w grupie) Dante Inferno FarCry 2 Ghost Recon Future Soldier (świetna) Dead Space 2 (dobry klimat) Bioshock 2 (ciekawa fabuła) Edytowane 28 Listopada 2012 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 ostatnio po kilku latach absencji od gier sportowych kupiłem NHL 13 na PS3 pełen odlot później kupiłem FIFA 13 ale w porównaniu do hokeja zbyt dużo czasu zajmuje dostanie się pod bramkę no... i nie można się obijać prze bandach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Najgorsze jaką grałem Facry 2,Dead Space 1 i 2, Bioshock. A najlepszy jest Max payne, Mafia 1 i 2, GTA IV, Facry 3. Szkoda że Gta nie tworzyło gry o zimnym klimacie bo robi sie powoli nudne ciągle lato czy jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dla mnie najwazniejszą grą na PS3 jest zdecydowanie FIFA, mogę grać cały czas, inne się nie liczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi