lpgorka Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, Dziś rano moja meganka (renault Megane II 1.6 16V) odmówiła mi posłuszeństwa. Samochód przy -26* co prawda z oporami ale odpalił, po czym w takcie jazdy zauważyłem że nie mam ogrzewania w samochodzie a temperatura cos szybko zaczyna rosnąć i tak doszła na maxa (oczywiście zapalił się alarm STOP) zanim zawróciłem żeby dojechać do domku(łączna trasa przejazdu jakieś 4 km) wskazówka z temperaturą wróciła na swoje miejsce. Co mogło być przyczynom takiej sytuacji czy na przykład to że mógł zamarznąć płyn chłodniczy czy coś innego? Co warto sprawdzić lub ewentualnie wymienić w takiej sytuacji. Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi