Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

problem z odpalaniem 1.5 dci

carbon2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiem że jest duzo takich tematow ale żaden objaw nie pasuje do mojego. Wiec tak mam taki problem iz czasami przychodzi dzień kiedy wsiadam do auta i chcę odpalii a on kręci kręci i nic nie raz próbuje załapać ale nic więc odkręcam wąż od filtra daje mu troche "plaka" i odpali wtedy i pózniej za którymś odpaleniem chodził już dobrze przez jakis okres czasu a dzisiaj chcę odpalic i znów to samo? Rozmyślam nad przelewami tylko że w ostatnie mrozy chodził dobrze i normalnie odpalał a dzisiaj mam tylko -2. Proszę o porady. Ps jak pompuje gruszka to paliwo plynie weżykiem.

Do administratora:

po 1 poprawiłem pisownie zresztą nie było błedów a nie myślałem ze jestem na forum liteatury polskiej...

po 2 jak w/w nie ma takich przczyn jak ja posiadam ps. forum podbno jest od pomaganie a nie zamykania tematów chyba że to tak lubi...

po 3 czytałem regulamin.

0cool:

Do użytkownika:

1. Nie jestem administratorem, ale dziękuję :l:

2. Jaką pisownię poprawiłeś? A błędy ? ;) Proszę zapoznać się również z "terminem": interpunkcja.

3. Nawet na forach o "divach", użytkownicy stosują poprawną pisownię, także to nie jest żadne wytłumaczenie - tematyka.

4. Proszę przeczytaj ze zrozumieniem.

5. Ta Twoja wyjątkowość polega na czym? Nie odpala i już. Poszukaj dalszych kroków, jakie zalecane są po użyciu plaka.

6. Jak poprzednio, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!