payong Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam.Mam Megane z 2003r 1.5 DCI 105KM. Urwał mi się?złamał? bagnet olejowy. Czy ktoś wie jakiej ma być długości, bo są różne do różnych mocy silników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Na przykład http://allegro.pl/bagnet-oleju-1-5-1-9-dci-clio-laguna-megane-scenic-i2118109453.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) w 2003 były 105KM? sądzę, że masz taki: http://allegro.pl/bagnet-miarka-oleju-renault-1-5-dci-dl-523-mm-i2062602507.html bagnet się zapewne złamał. niestety trzeba go w ogóle wyciągać ostrożnie, na ciepłym silniku, pokręcając nieco. zdemontuj rurkę, w którą wkładasz bagnet i wyjmij ją ostrożnie w górę. powinna w niej zostać końcówka bagnetu :l: Edytowane 14 Lutego 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payong Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam. Megane jest po lifcie. W tych silnikach są różne dł. bagnetów. W serwisie chcą 100zł a numeru części nie podadzą............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ale chociażby po tych podanych aukcjach możesz zobaczyć, jaki masz uchwyt - nakręcany czy wyciągany. jaka moc silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Payong- Co znaczy nie podadzą numeru części? To zadzwoń do innego serwisu, i do innego itd, aż do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payong Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, nie podadzą bo chcą zarobić. Taka polityka. Silnik jak pisałem mam 1.5DCI 105KM.Bagnet jest wyciągany. Gdyby ktoś miał takie autko i zmierzył swój będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi