konkretny Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 witam pierwsze pytanie - czy można wymienić w scenicu II dysze spryskiwaczy na mgłowe? może pasują z innego auta bez przeróbek? powtarzam pytanie z innego wątku - zna ktoś przebieg wężyka do tylnego spryskiwacza - gdzieś mam zapchany nie wiem jak leci i nie wiem jak odetkać... dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarpi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Znalazłem na forum informację o zamianie na dysze mgłowe, pasują od Renault Kangoo po roku 2008 (nur katalogowy 82 00 600 847), poniżej link (na dole strony) Więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 witam dzięki za odpowiedź.. w przyszłym tygodniu jadę do aso to zobaczę te dysze z kangoo i jak pasują to zamontuje.... a może ktoś jednak zna przebieg wężyka do tylnego spryskiwacza... robi się cieplej i mogę się za to zabrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 jak możesz to daj znać w jakiej cenie są te dysze :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem_2008 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Też bylbym zainteresowany czy takowe są i można je zamontować bez przerabiania więc z niecierpliwością czekamy na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przyglądałem się kiedyś i stwierdziłem,że prawdpopdobnie pasują jeszcze od Laguny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 witam kupiłem 1 szt.(47pln) od kangoo 2008, działa (jak ktoś poda jak wkleić filmik to wyślę) pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 1 dysza 47zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 no niestety cena odstrasza - mam tylko 1 dyszę, ale teraz rozumiesz moją determinację - będę to zawsze mówił - scenic II fajne autko z wyjątkiem spryskiwacza... już go chyba 7 raz naprawiam... zapomniałem dodać czas montażu 5 sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem_2008 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Przekonałeś mnie dzisiaj zamówiłem 2szt w aso od kangura będą na poniedziałek.Moze duży wydatek ale skończą sie problemy z spryskiwaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 I jak spryskiwacz ? Działa dobrze ?? Może wkleisz jakieś zdjęcia abbo filmik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) witam działa rewelacja film mam mogę nagrać dłuższy ale jak go wkleić na forum?? PS dziś dzięki pogodzie udało mi się w końcu naprawić tylny spryskiwacz - brak odpowiedzi na forum co do przebiegu tylnego wężyka zmotywował mnie do poszukiwań i tak , rozebrałem tylne nadkole, podsufitkę i boczek w bagażniku. Dojście do dolnego odcinka najlepsze jest przez bagażnik (jutro będę wymieniał łącznik więc może zrobię fotki) generalnie jest tam taki łącznik z kulką i to on był przyczyną blokowania płynu - teraz leci prawdziwym mocnym strumieniem (wręcz zalewa tył)jakby ktoś potrzebował to śmiało pytać pozdrawiam Edytowane 19 Marca 2012 przez konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarpi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Po przeczytaniu tematu postanowiłem zamówić 2 szt. spryskiwaczy od kangoo do swojego sceniola (u mnie koszt 50,50zł za szt.) :lol: . konkretny czekam za Twoimi fotami, które mogą przydać się w przyszłości. Dodano: 15 kwi 2012 - 17:17 Spryskiwacze założone, działają fajnie. Montaż to 5 sekund tj. wyjęcie starych i zamontowanie nowych. W razie czego mają z boku regulację do ustawienia kąta spryskiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 potwierdzam - też mam mgłowe i wycieraczka "nie zaczyna" od suchej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysa Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 witam. moze to głupie pytanie, ale jestem nowym kierowca, na samochodach sie kompletnie nie znam. gdzie mozna dostać taka złączke do węzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi