borey Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam wszystkich, jestem na etapie poszukiwania samochodu i właściwie to zdecydowałem się na Megane Grandtour z roczników 2006 wzwyż, koniecznie w benzynce. Mam w związku z tym pytanie do szanownych forumowiczów w kwestii tego konkretnego egzemplarza http://otomoto.pl/show?id=C22934246. Może ktoś widzi coś niepokojącego na fotkach ? Może ktoś miał styczność ze sprzedającym i może coś na ten temat powiedzieć. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Na zdjęciach wygląda dobrze, można jechać obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może kwestia ujęcia, ale lewe tylne drzwi mają inny odcień od nadkola - i to jak na moje oko, to na całej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Nie pamiętam w którym salonie Renault ale kiedyś była afera w TV jak gościo kupił Dacię dostawczą w ASO jako używaną z przebiegiem ok 80.000 a do TV zgłosił się poprzedni właściciel samochodu, który twierdził, że jak sprzedawał samochód to przebieg był znacznie wyższy i pokazywał nawet zdjęcia z ogłoszenia z wyższym przebiegiem. Trzeba by poszukać dokładnie o jaki salon chodziło. Edytowane 23 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borey Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mailowo dowiedziałem się,że był robiony tylny błotnik (szkoda parkingowa) i wymieniona przednia lampa (rozszczelniła się). Ponadto, oferują 3 miesięczną gwarancję i potwierdzenie na piśmie bezwypadkowości i przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi