bartj23 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Witam Jestem tu nowy. Mam prośbę o ocenę tego samochodu: Megane Czy tak na pierwszy rzut oka jest z nim wszystko ok ? Pozdrawiam Bartek Edytowane 13 Marca 2012 przez bartj23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Na pewno nie zgadza się przebieg, dość poważnie zniszczony lewarek zmiany biegów, siedzenie kierowcy też zmęczone. Przydały by się zdjęcia silnika i bagażnika. Coś grzebane z maską jest poniżej krawędzi zderzaka i szpary miedzy drzwiami a błotnikami dziwnie wąskie. Bynajmniej mnie się to rzuciło w oczy. A i popraw sobie link Edytowane 10 Marca 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartj23 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Dzieki za szybką odpowiedź. Jutro miałem tam jechać ale chyba jednak zrezygnuje z oglądania. Pozdrawiam Bartek Dodano: 13 mar 2012 - 13:04 Witam jeszcze raz wszystkich Znalazlem taki samochód klik Oferta wygląda na całkiem sensowną ale co Wy sądzicie o tym. Edytowane 13 Marca 2012 przez bartj23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Co ona ma zrobionego z poduszką w kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Grzebane to mało powiedziane... Łysa gałka zmiany biegów więc do tych 160 lekko 60 - 80 tyś mógłbyś doliczyć. I jakby rozlany wyświetlacz w prędkościomierzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi