Sroczek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy ktoś z użytkowników instalował lub wie jak zainstalować (o ile to jest możliwe) głośniki w boczkach tylnych. Przede wszystkim pytanie brzmi jak się tam dostać, nie wiem czy jest to możliwe a nie chce Megusi krzywdy zrobić. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Sroczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Chcesz zmienić głośniki na inne ,czy w ogóle ich tam nie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Wydma nawet nie wiem czy tam da się głośniki zamontować Chcę się dowiedzieć jak i czy da się otworzyć tą część. Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez Sroczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Głośniki powinny tam być zamontowane fabrycznie ...CCejka ma 6 głośników . W razie czego służę pomocą wymieniałem ostatnio tapicerkę więc mam to obcykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Boczki ściągnięte. Przy użyciu trzech płaskich długich noży wszystko elegancko się odłączyło. Pod spodem niespodzianka, niepodłączone głośniki Dodaję zdjęcia może dla kogoś będą przydatne. Głośniki podłączone i naprawdę ładnie grają. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Widzę że mój opis się nie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jakbyś coś wysłał to może by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 odpisałem Ci na wiadomość prywatną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroczek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Przykro mi ale niestety nic nie dostałem, a czekałem z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi