uncja Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam. Zabrałem się za oklejanie folią karbonową środkowe kokpitu. Nie wiem jak zabrać się do ściągnięcia plastiku wokół przycisków świateł awaryjnych oraz zamyknia/otwierania drzwi. Jak i wyżej, plastiku w którym umieszczone są kratki nawiewów. Bardzo proszę o pomoc, nie znalazłem nigdzie podobnego tematu. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez uncja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po otwarciu popielniczki/zapalniczki są dwie śrubki po lewej i prawej stronie. Odkręć te śrubki i jedna część Ci zejdzie. Wyżej nie rozbierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Myślę że wystarczy wyjąć radio lub zaślepkę i potem wyjąć te przyciski wygląda na to że są na wcisk, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Odkręć te śrubki i jedna część Ci zejdzie. Wyżej nie rozbierałem. W tych samych miejscach są i kolejne 2 TORXy, które przytrzymują panel regulacji nawiewami i całą konsolę. Reszta chyba na zatrzaskach po bokach konsoli.. Radio oczywiście trzeba wcześniej wydłubać za pomocą uchwytów lub 4 gwoździ. Dodano: 09 kwi 2012 - 15:07 potem wyjąć te przyciski wygląda na to że są na wcisk, Tak, są na wcisk ale najlepiej je wypchnąć, wkładając rękę przez otwór po wyciągniętym radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 obawiam się, ze elementy, o które pyta autor są zgrzane do deski i nie da się ich wyjąć bez demontażu całego kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nawiew to bajka. 4 śruby, a później zatrzaski. Podobnie awaria/centralny. Więcej nie rozbierałem bo się bałem meganecoupe02ma chyba rację, więcej już chyba się nie da rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 rozebrać sie da, ale dechę trzeba demontować, rozwiercać zgrzewy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) A sam przycisk zamykania da się wyjąć po wyjęciu radia tak żeby deski nie trzeba ściągać Można po prostu wyciągnąć przycisk centralnego zamka jest to pokazana w instrukcji założenia alarmu stig 41 w download Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi