upupaepops Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam Czy próbował ktoś przeszczepiać fotele z MII do MI? Jest w ogóle taka opcja...? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 podbijam temat, szukam odpowiedzi od osób którym się to udało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbkmati Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Trochę z innej bajki, mianowicie niedawno zakupiłem sb meganke w wersji coupe phase II 99r. i mam takie głupie pytanie. Czy w tej wersji fotele przy złożeniu oparcia tą klamką z boku fotela powinny się przesuwać do przodu i tym samym ułatwiać wejście na tylną kanapę? Pytam bo u mnie takie coś nie występuje. Oczywiście jest przesuwanie fotela ale rączką pod fotelem a mi chodzi o przesuwanie przy użyciu tej rączki z boku. Nie miałem styczności z inną meganką więc pytam się Was. Nie wiem, może mam zapieczone te prowadnice albo coś w tym stylu lub po prostu tej opcji nie ma. A nie ukrywam, że wejście na tylną kanapę jest bardzo utrudnione. Proszę o odpowiedź. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Raczej w każdej coupe jest taka opcja. Jednak nie dam sobie ręki uciąć że w megance tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 W Coupe przy składaniu oparcia fotele przesuwają się do przodu,żeby ułatwić wsiadanie na tylne siedzenia.Przy powrocie oparcia ,fotel cofa się i ustawia w poprzednim położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 skoro mowa o fotelach, to czy fotele od Coupe Meg I PhII różnią się od np. classic lub htb, kształtem siedzenia itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jeżeli chodzi o Coupe, to po ich złożeniu mogą się przesuwać do przodu ułatwiając wejście pasażera do tyłu, w HB i K tego nie ma. Tyle z przodu, z tyłu kanapa w Coupe nie składa się(chyba) i chyba jest mniejsza niż w innych wersjach nadwoziowych. Tak "na oko" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tylna kanapa w coupe jest tylko dwu osobowa,jest przedzielona na środku plastikowym podłokietnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 spoczko. Myślałem o podpasowaniu fotela do przodu bo na "oko" wyglądają wygodniej ;) albo to tylko takie wrażenie, tak czy siak nie będę kombinował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi