grymlu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam. Dzisiaj nad ranem skradziono z Meganki CC zderzak przedni z RS-a po lifcie kolor bordowy. Gdyby ktoś coś wiedział albo wpadł mu w oko taki zderzak proszę o kontakt. Zderzak kompletny, 100% oryginalny, kratki, grile, halogeny, spryskiwacze. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Przykre zdarzenie , myślę że zrobiono to pod zamówienie, ktoś sprowadził auto z rozbitym przodem albo miał stłuczkę i to jeszcze pewnie pod kolor szukali. Przyznam że trzeba mieć odwagę i tupet (nie że pochwalam to ) bo zdjęcie zderzaka zajmuje trochę czasu no i sam fant jest duży gabarytowo a nie sadzę żeby podjechali na miejsce innym autem, trzeba było go przenisć kawałek , to nie radio które schowa się pod kurtką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 co sie dzieje na tym świecie.. paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jakim cudem odkręcili śruby spod maski? Wogóle po co komu sam zderzak? Mogi już brać z lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Może twój http://moto.allegro.pl/renault-megane-ii-sport-rs-zderzak-przod-i2248498866.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 MJG w Siedlcach to spory szrot, mają nawet ze 3 sztuki RX4 na części, wątpię żeby bawili się w takie zło, choć ... pod latarnią najciemniej. Grymlu zgłaszałeś gdzie trzeba? Masz AutoCasco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grymlu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 zgłoszone na policji.. ustalenia są takie o 4 nad ranem przyszedł jakis typ <zeznania sąsiadów którzy nie wezwali policji bo to nie ich sprawa > wybił szybe kierowcy otworzył maske wyrwał zderzak i jak by nigdy nic zabrał pod reke i poszedł jak ze swoim tablice wywalił po drodze i śladu nie ma ponoc policja domysla sie kto i gdzie ale nic nie mogą powiedzieć dzięki za info ale zderzak z linku wisi juz na allegro kupe czasu wiec to na pewno nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Trzeba po prostu teraz obserwować wszystkie Meganki w okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Co wy na to?? Do rozbitka poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 zeznania sąsiadów którzy nie wezwali policji bo to nie ich sprawa Krew mnie zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyma Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 duzo rsów nie jezdzi po kato wiec nie bedzie raczej problemu z odnalezieniem jak brali pod kolor ;p jakie sruby pod maska? na spinkach sie trzyma. 2 w nadkolu, 3 pod autem i zderzak ładnie lekkim pociagnięciem schodzi. Moja na szczescie ma zderzak jeszcze, grymlu skad jestes dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 znieczulica społeczna jest straszna. Ale niestety coraz bardziej powszechna... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typical Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jakże ja się cieszę, że by w Passacie zdjąć zderzak trzeba się umęczyć i odkręcić 16 śrub... A mam gorący towar z zaślepkami pod spryskiwacze świateł... Kląłem, jak to musiałem odkręcać, by wymienić dysze spryskiwaczy. Ale teraz jakby spokojniej śpię... Za to wkłady lusterek giną regularnie, podobnie jak bacik od anteny, a żonie ostatnio z Renówki ukradli 40 litrów ON (w biały dzień pod robotą!). Dlatego też teraz nie tankuję za więcej niż za 100 zł. Nie wiem skąd się to tałatajstwo bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grymlu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam ponownie.. podbijam jesli komus wpadnie w oko jakaś nowa megi na rs-ie piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi