Asdarel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Co myślicie o coraz częściej spotykanych napisach na autach? typu "garbus nie gubi oleju, garbus znaczy swój teren" Myślałem o czymś takim w formie naklejki, którą zawsze można bez problemu zlikwidować. Nie chcę napisu często spotykanego. Moja megi jest z 96r więc swoje wiosny liczy. W związku z tym myślałem nad czymś w tym stylu "Renata jeszcze przed dwudziestką. Nadal uważasz, że jestem stara?" Jakie macie podejście do tego typu humoru na drodze? Czasem fajnie jest się uśmiechnąć podczas nużącej podróżny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Byle nie "buraku, zachowaj odstęp" albo "w tym aucie siedzi debil" Poważnie, widziałem takie napisy. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Treść napisu " Jeśli widzisz ten napis, to oznacza że, za blisko podjechałeś" lub "Wal śmiało! Auto teściowej!" ap ropo teściowych to napis na starym aucie bodajże skodzie 120 "Dar od treściowej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartex Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja ostatnio na starej Toyocie Carinie widziałem taki napis: fuck lpg Gaz mam w podłodze, a nie w bagażniku... Facet miał taki napis na całej tylnej szybie Ludzie mają różne pomysły, taki humor na drodzę jest bardzo fajny, choć osobiście nie umieścił bym żadnego napisu na swoim aucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asdarel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Przypomina mi się jeszcze jeden napis, który znalazłem w internecie. Podobno był umieszczony na bardzo brudnej ładzie " Brudnego czołgu nie widać na polu bitwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Takie stanęło przed moim starszym sceniolem na światłach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Takie coś mi się przypomina: Jest to wóz hydraulika. Napis na granatowo głosi: Zadzwoń teraz... Twoja kupa to mój chleb i masło Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 I jeszcze kilka; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 " Jeśli widzisz ten napis, to oznacza że, za blisko podjechałeś" Widziałem też takie gdzie część słow jest rozmazana, patrzysz jakby przez złe okulary Moim zdaniem takie są najgorsze bo męczy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie trąb bo obudzisz instruktora. Taki napis widziałem na nauce jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tu jeszcze 5 stron: http://www.cha.pl/component/option,com_dowcipy/kat,napisy_na_zderzakach//limitmax,10/limitod,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mój kumpel ma" Przedni napęd jest dla dziewczynek" BMW M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Widziałem napis który mi bardzo się podoba: "WYPRZEDZAJ, KTOŚ CZEKA NA TWOJĄ NERKĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja pamiętam ze ktoś miał tak napisane: ,,Śmierć czeka przy wyprzedzaniu,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Cięcie Szczególnie na naszych polskich drogach. Masz coś z papugi, że przedrzeźniasz przedmówcę??? Przypomnij sobie regulamin w temacie cytowania. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi