artm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Chce wymienic tarcze i klocki z tylu w Renault Scenic 04 1.5 DCI musze kupic taki klucz ,potrzebuje dokladny rozmiar i rodzaj.Sprawdzalem dzisiaj i niestety takiego nie mam. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 /viewtopic.php?f=3&t=24&hilit=tarcz"]tutaj manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artm Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzieki za info,to juz widzialem.Tylko chodzi mi o konkretny rozmiar klucz do tego.Bo chce kupic tylko ten rozmiar a tam nic nie jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To se kup klucz nastawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 czy nie jest tam na foto 13-tka oczkowa i druga 13-tka dynamometryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Są tam śruby torx, klucz to torx wewnętrzny E16 - kup coś solidnego bo tam duży moment dokręcenia jest - ja dopiero po przyłożeniu rury odkręciłem. Przy dokręcaniu dajesz klej do gwintów średniej mocy i dokręcasz 105Nm o ile dobrze pamiętam (sprawdź na wszelki wypadek w serwisówce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artm Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzieki Gandi za konkretna odpwiedz o to dokladnie mi chodzilo. Dodano: 19 kwi 2012 - 15:05 Dzieki Gandi za konkretna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi