macho72 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mam pytanie czy da się zamienić skrzynie biegów od zwykłego scenica do rx4 obie od 2.0 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Teoretycznie założysz, praktycznie nie będziesz miał napędu na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie da rady, musi być od RX4 (jc7 jesli mnie pamięć nie myli). W zwykłym jest jc5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Niby obudowa jest ta sama, ale działać prawidłowo nie będzie. Tak jak napisał meganecoupe02 trzeba dobierać wg. symboliki. Ponadto, skrzynię oraz przekazania napędu, czyli dyferencjał itd. do RX4 wykonał inny producent - Steyer Puch. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Zygmunt Małek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macho72 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 bo mam takową skrzynie a narazie w koszta bym sie nie pakował i aby sam przód działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi