T.Boy Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie interesuje mnie homologacja (jak będzie nie będę protestował). Mają świecić lepiej niż orginalna żarówka. Moje Philips-y też nie mają homologacji na drogę(interior use only), a gdy zapytałem diagnosty o te postojówki, to odpowiedział "jak potrzebne panu takie mocne to nie widzę przeciwskazań". Więc szukam żarówek led, w oprawce W5W, które będą świecić lepiej (albo przynajmniej tak samo) niz orginalna żarówka,po włozeniu w trzecie światło stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markkato Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 T.Boy: Kupiłeś już coś konkretnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Jeszcze nie. Ale przymierzam sie do tych high power Dodano: 18 cze 2012 - 20:12 No i kupiłem te high power. Jednak high power jest tylko z nazwy. Po prostu słabiaki. Teraz to ja już nie wiem jakich szukać. Jak się zrobi ciemno to zrobię zdjęcia Edytowane 18 Czerwca 2012 przez T.Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja mam kotakt do kolesia który robi moduły led do VW i chyba peguota (postojówki też :)) Jakby co to mogę spytać czy by miał chęć zrobić moduły do renówki tylko pewnie będzie chciał lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Porównanie philips led cree vs. no name high power led. Prawa lampa cree, lewa high power Jako postojówka ta high power jeszcze będzie, ale do trzeciego światła stop się nie nadaje. Gdy włożyłem tą "żarówkę" w lampę widać było tylko mały punkcik świetlny. A jak zamieniłem na philipsa to widać było że się wyróżnia spośród żarówek na plus. Teraz planuję zamontowć w lampę(już rozebrałem) panel z diod 3528smd. Takie mam w oświetleniu wnętrza i zobcze jak się będą sprawować w trzecim świetle stop. Dodano: 20 cze 2012 - 00:03 Po zmontowaniu panel wygląda tak Edytowane 19 Czerwca 2012 przez T.Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markkato Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 postojówki wyglądają spoko. Widać mocniej niż te philipsy. Cena też całkiem więc się opłaca: klepledowy.pl/pl/p/Zarowka-Led-1xHP-W5W-T10-KolorBialy-Ksenon/6"]Żarówka Led 1xHP W5W T10 Kolor:Biały Ksenon Postojóki Renault Megane Odnośnie Paneli Led wygląda to ciekawie. Z tych Paneli jest duzy wybór: klepledowy.pl/pl/c/LED-Panel-Led/12"]Panel Led światło stop Maganka Jak wprowadzą świecące na czerwono to może też pomyśle o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) markkato źle patrzysz. Prawa lampa pojazdu to philips. Prawa na zdjęciu to high power (taka ja z twojego linku). Czyli od kierowcy high power a od pasażera philips. Z tych high power jestem niezadowolony, bo spodziewałem się high power, a jest low power :) Panel w trzecim świetle stop zrobiłem sam a nie kupowałem. Zdjęcia przedstawiają orginalną lampę przerobioną na ledy. Taśma z rolki np.biała naturalna Edytowane 20 Czerwca 2012 przez T.Boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi