mirorybnik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam. Mam kłopoty z odpaleniem samochodu . ćzasami odpala za pierwszym, czasami za trzecim razem. Czy ktoś miał taki problem,jak to naprawić?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 w przewodzi zasilającym jest ON czy są bąble powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirorybnik Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam. W przewodzie paliwowym widać bąble powietrza , jak je zlikwidować . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 w którym? doprowadzającym czy odprowadzającym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirorybnik Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Napisano dziś, 12:40 W doprowadzającym. --------------------------- Połączyłem tematy i scaliłem posty Witam. Mam problem z odpaleniem rozgrzanego silnika (renault megane 2003r 1,5 dci )- odpala czasem za drugim, czasem za trzecim, a czasem za piątym razem .Rano kiedy silnik jest zimny odpala bez problemu .( za pierwszym razem ) Czy ktoś miał taki problem ? Czy przyczyną może być czujnik temperatury , cz kóryś z wtrysków . Pozdrawiam. Edytowane 11 Października 2012 przez gojgien scalenie tematów i postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) A ten czujnik położenia wału który Ci polecałem wyczyścić wyczyściłeś??? Gruszka gumowa wymieniona na nową??? Wiesz przecież, że stara nie trzymała ciśnienia za sobą. (i z innego tematu: tranzystor w regulatorze nawiewu wymieniony??) Edytowane 11 Października 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirorybnik Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witaj Gienku. W sobotę jestem umówiony na wymianę filtra paliwa oraz czyszczenie czujnika ustawienia wału. Nie wiem ,czy to coś da . Co z czujnikiem temperatury ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Twoja megana już dawno powinna Ci, za karę, w połowie drogi między Chwałowicami, a Jankowicami w nocy stanąć i o lawetę poprosić za takie zwlekanie z tymi naprawami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirorybnik Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Witaj . Przecież najpierw jest żółta kartka, a dopiero potem czerwona. Będę musiał Cię Gienku znowu odwiedzić jak zamówię część do wentylatora. To wszystko wynika z braku czasu ( nie każdy jest szczęśliwym obciążeniem Zakładu Ubezpieczeń Społecznych ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Przecież najpierw jest żółta kartka, Tą już otrzymałeś za zaniedbania w dbaniu o meganę, przy ostatniej wizycie u mnie. To wszystko wynika z braku czasu No bez przesady... W blokowisku brak czasu???? ( nie każdy jest szczęśliwym obciążeniem Zakładu Ubezpieczeń Społecznych ) A kto Ci kazał tyle się uczyć??? Teraz pracuj na emerytów hehehh Będę musiał Cię Gienku znowu odwiedzić jak zamówię część do wentylatora. Polecam zakład Pana Fojcika na ul. Powstańców w RYBNIKU, poza tym na kawę zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi