BILU32 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam wszystkich pytanie co byście polecili megane czy lagunę? Jeśli megane to jaki silnik 1,5dci 82KM lub 105KM, czy 1,9dci 120KM, a może lepiej lagunę 1,9dci 120KM. Auto z rocznika od 2002 do 2004 oczywiście Hatchback. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 zależy w jakim wieku jestes... jak kolo 40 to Laguna, jak koło 30 to Megane z 1,9 120km bo 1,5 są awaryjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Co ma do tego wiek? To znaczy, że co? Jak mam 50 lat to mam Espacem jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Megane kojarzy sie ze sportowym wyglądem... a Laguna jest poważniejsza wg mnie... to była moja opinia, gdy bede miał 50 to rozglądne się za np typem jak Koleos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 zdecydowanie Laguna, o wiele wygodniejsza, większa, "płynie" po drodze. W porównaniu do megane I to prawdziwe cacko Tylko ja bym szukał Lalki po lifcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) zależy co na to Twój minister finansów, dobra laguna po lift to około 20 tysi, megana w tej cenie będzie już po tzw. zestawie startowym, czyli już po podstawowych wymianach które Cię czekają zaraz po kupnie Edytowane 2 Maja 2012 przez pcz_07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Zakupiłem Lagunę 2002r 1,9dci 107KM i dziś rano problem po 2 tygodniach uzytkowania, otóż stało się tak Rano otworzyłem normalnie wsunołem kartę, kontrolki zapaliły się normalnie jak zawsze, a po wciśnięciu przycisku start wszysko zgasło i nic nawet światełko nie zapala się przy otwieraniu drzwi no i centralny też nie działa wogóle cisza. Czy to może być akumulator? Proszęw miarę możliwości szybką odpowiedź dziś muszę zjechać do domu po całym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Sprawdź bezpieczniki i klemy na akumulatorze (jeśli masz miernik to stan naładowania w spoczynku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Odpaliła naszczęście tylko akumulator dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Zakup dokonany, pierwsza awaria usunięta, temat zamykam. Teraz zapewne bardziej pomocne dla tego auta będzie forum Laguny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi