Kreciq Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dlaczego nie działają powiadomienia na email o nowych odpowiedziach w tematach, w których się udzielam ? Nie następuje to od czasu ostatnich zmian na forum (chyba 2 dni temu)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 U mnie działa, dostaję. Ale też odczułem jakieś zmiany, bo przez dwa dni nie było opcji edytowania swojego postu, napisanego minutę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dajcie Adminowi odetchnąć. I tak już zarwał początek długiego weekendu przy przeprowadzce forum na nowy serwer. W przyszłym tygodniu zapewne wróci do forum wypoczęty, to ponaprawia usterki. Jednak zgłaszanie nieprawidłowości w tym czasie jest wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Po przeprowadzce forum zmieniłem też sposób wysyłki maili z forum. Sprawdzę co się dzieje. Jeżeli problem będzie się powtarzał przywrócę stare ustawienia. Co do braku możliwości edycji to faktycznie przez 2 dni była ona niedostępna, obecnie zostało to poprawione (dotyczyło tylko grupy Użytkownik). Myślę, że cała przeprowadzka poszła stosunkowo transparentnie dla użytkowników. Siedziałem do 4 rano wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Siedziałem do 4 rano wtedy Czyli udany dzień i wspaniała nocka. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Już działa powiadamianie prawidłowo. Dziękuję za szybką reakcję i współczuję zarwanej nocki... Temat chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi