Lokross Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam, zbieram się do zmiany samochodu. Myślę by swoje Clio 1.2 zmienić na Megane 225 Km lub w wersji CC. Jak mógłbym prosić kolegów z forum o opinię ponieważ osobiście nigdy nie miałem do czynienia z Magane ale ogólnie auto bardzo mi się podoba. Podaję tutaj dwie aukcję które mnie interesują. Jeśli ktoś ma doświadczenia z tymi modelami proszę o opisanie wad i zalet tych aut jak i ich silników . Najbardziej interesuje mnie Megane z 225 konnym silnikiem. 1. Renault Megane RS 2. Renault Megane CC http://otomoto.pl/renault-megane-stan-bardzo-dobry-C23802473.html http://otomoto.pl/renault-megane-cabrio2-0tlux-privilege-C23895613.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 To RS na zdjęciach nie dużo widać... jedyne co to że opony to już chyba Slick a taka opona troche kosztuje a dwa że dywaniki w aucie nie wskazują na to żeby właściciel dbał o auto. Jak zawsze przebieg budzi wątpliwości, 8 letnie auto które przejeżdzało średnio miesięcznie uwaga 800km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 dodaj sobie przy tej rs-ce spokojnie 100.000km. za te pieniądze nie kupisz dobrego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokross Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 a tak ogólnie ile musiał bym przeznaczyć by dostać jakąś fajną wersję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 wydaje mi się że od 28k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokross Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ja na nowe auto mam przygotowane koło 30 wiec będę musiał szukać lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi