largo777 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 WItam, mam pytanie. Mam Megane II 1.9 dCi z 2006 roku (po lifcie). Na drzwiach bocznych mam oznaczenie (emblemat) 1.9 ale poprzedni właściciel musiał chyba zgubić jeden ten znaczek i zastapił go emblematem w w kolorze srebrnym. Wyglada to tak, że z jednej strony emblemat mam czarny z napisame 1.9 a od strony pasażera srebrny. ZNalazłem taki emblemat na alegro, pytanie teraz czy będzie pasował. Niby wyglada tak samo, ale napisane jest że jet on od scenika II 1.9. AUkcja która mnie interesuje poniżej http://allegro.pl/znaczek-napis-emblemat-1-9-dci-oryginalne-i2316217080.html Dzięki za info Pozdrawiam, largo777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 będzie pasował, ale niech się ktoś jeszcze wypowie dla pewności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 spoko będzie pasował,emblemat idzie wypiąć z listwy.Też tak miałem że z jednej str był poliftowy srebny a z drugiej czarny.Z tym że ja przemalowałem swój czany na srebno i igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi