UFO Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Witam, Po otwarciu samochodu na wyświetlaczu od radia w prawym górnym rogu mam wyświetloną godzinę i temperaturę ale nie mam napisu RENAULT Jak zrobić by mieć taki napis na wyświetlaczu :) ? Na wyświetlaczu przy liczniku mam napis "Witaj" Edytowane 17 Maja 2012 przez UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam Wcześniej był ten napis? Bo może masz ta "gorszą wersje radia"(jak u mnie), która nie wyświetla takiego napisu powitalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Nigdy nie miałem. Kupiłem auto w salonie. Myślałem, że jest sposób by ten napis sie pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Napis jest tylko w "wyższych" wersjach radia (m.in z Bluetooth). W podstawowym radiu (czyli tym bez pokrętła na środku) wyświetlacz jest inny i nie wyświetla napisu Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Sprawdziłem u siebie i napis RENAULT jest a hasło Witaj pojawia mi się na wyświetlaczu kilometrów. Mam radio z Bluetooth więc to co pisze rectosei moze być prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi