Prezes Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 matti2515, Poczytaj co było pisane wcześniej bo nie chce mi się przepisywać. Może pojawiło się na rynku coś "lepszejszego" od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Matti2515, jak chcesz wsadzić żarówki H7 do reflektorów H4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Po prostu pomyliłem linki. H7-do soczewek wiem Ale w każdym bądź razie chodziło mi o tą serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Proponuje wytarcie miękką szmatką odblasków i szkieł od środka (wystarczy "napełnić" lampę szmatką i nią ruszać). U mnie po wytarciu świateł biała ściereczka zrobiła się mocno szara. Używam Osramów lub Phlilipsów +30% i jest OK, oczywiście ważne jest też ustawienie świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam co sądzicie o tych żarówkach http://allegro.pl/h4-osram-night-breaker-p...1274245538.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Miałem podobne w poprzednim aucie lecz innej firmy-bardzo ładnie świeciły, dają białe światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Co polecicie do M I Ph II z H7? Fajnie by było jakby żarówka trochę poświeciła i miała bielszą barwę niż normalnie i oczywiście cena była w akceptowalnym przedziale. Oczywiście ważne dla mnie jest, aby żarówka dawała sobie radę w trudnych warunkach, gdyż obecnie przy deszczu jest słabo. Czytałem tutaj dużo opinii nt. Philipsów i trochę przeraża mnie to, że niektórym badają one dość szybko, a cena produktów tej firmy jak na zwykłe żarówki jest dość spora. Z drugiej strony nie chcę kupić dziadostwa, więc chciałbym jeszcze jakiegoś konkretu czy warto płacić tyle pieniędzy za Philipsy czy Osramy czy tańsze żarówki też dadzą dobre światło i nie będzie problemów np. podczas deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tata ma w P406 Tungsramy i świecą bardzo ładnie (tak jak Osramy, czy Philipsy). Komplet Tungsram Megalight +50% H7 kosztuje niecałe 40 zł. W kategorii cena/jakość chyba nie mają sobie równych. Nieco droższe, a czasem w tej samej cenie są Tungsram Megalight +90%. Różnicy w świeceniu dużej nie ma, ale trwałość ich jest mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A co myślicie o Farenheitach? http://caspol-autotuning.pl/page,,Zarowki,...a38c47bb30.html Słyszałem, że też ładnie dają rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja bym podchodził z ostrożnością, do czegoś co ma niebieską bańkę i xenon w nazwie. Chcesz dobre żarówki, to szukaj w ofercie Osram, Philips, Tungsram etc. ;-) Ładne białe światło dają Tungsram Sportlight (cena za komplet około 30-37 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ładne białe światło dają Tungsram Sportlight. Dokładnie, na takie właśnie się zasadzam w najbliższym czasie do soczewek Sportlight i jeszcze jeden rodzaj z Tungsramów, chyba +90% czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tungsramów jest kilka typów np. Megalight +30%, +50%, +60%, +90%, Superblue, Sportlight, Extralife. Sportlight to takie połączenie Megalight +50/+60% z Superblue. Dobra cena, dobre światło, dobra wytrzymałość ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Widze dużo dobrych opinii o tym sportlight, aczkolwiek widziałem o Farenheitach złych opinii też nikt nie pisze, ktoś tam nawet ma zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja przerabiałem farenheity;) ogólnie światło ładne białe( dowód mi nawet chcieli za to zabrać) ale w nocy na deszczu KUPA MEGA KUPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Polecam Osram Night Breaker teraz nawet są jeszcze PLUS - o zwiększonej żywotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi