adszat Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witajcie, Byłem niedawno na wymianie filtrów, oleju (570pln all) itp, po wymiane zaczął się świecić service i inf że pompa paliwa do sprawdzenia. wróciłem do zakładu aby to sprawdzili. Otrzymałem inf że wyskoczył czujnik - teraz jest ok, ale znalazłem pod fotelem dwie nakrętki i taką oto część.. wydaje mi się że to razcej jakaś część z ich urządzenia ale... może to jednak coś z mojej meganki? :) co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Wg mnie to jest ICH przejściówka. Nie mają oryginalnego CLIPA więc posłużyli się czymś innym (innym interfejsem). Jedna końcówka idealnie pasuje do wejścia w renówkach. Drugą zapewne wpina się w inny kabel lub interfejs do skanowania błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adszat Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 czyli nie muszę sie martwić że to z mojej meganki.. została kwestia jeszcze dwóch nakrętek :).ale to juz wytłumacze z zakładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ale pozostaje pytanie -skoro mechanik gubi, zapomina takich rzeczy to o czym jeszcze moze zapomnieć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi