Kamarad Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kupiłem sobie siatki do bagażnika takie z allegro. Powiem wam świetna sprawa bo w skrzycne wiadomo jak to w skrzynce dużo rzeczy i miejsce zajmuje. Pojawił się problem mianowicie przy uszczelce odchodzi tapicerka. Praktycznie nie jest ona tam zamocowana.. macie pomysł czym to przyczepić, przykleić, przywiecić, przymocować do budy ??? próbwałem taśmą dwu-stronną ale sie nie da... nie wiem jakieś kleje ??? Foty poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie jestem na 100% pewny ,ale wydaje mi się ,że ta uszczelka nie jest klejona tylko mocowana jest uszczelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 nie rozumiem "że ta uszczelka nie jest klejona tylko mocowana jest uszczelką" wykładzina jest tylko włożona pod uszczelkę... tam nic nie jest klejone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie wiem dokładnie jak jest w Meg II GT, ja bym pojechał wiertarką i spinkami tapicerskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 W moim przypadku wykładzinę na rantach trzyma uszczelka natomiast na Twoim miejscu ja bym przewiercił wykładzinę , karoserie kupił spinkę z płaskim łbem do tapicerki i to przymocował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Mocna taśma dwustronna 3M powinna dać sobie radę. Na jakiej aukcji dokładnie kupiłeś te siateczki ? Chce coś podobnego zastosować w swoim aucie. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Prosze gostek ma same siatki http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23382530 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Przyda się, bo jeszcze szukałem siatki na haczyki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 proszę uprzejmie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jeśli można wiedzieć, to którą kupowałeś (jaki rozmiar) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi