veinte Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zastanawiam sie nad taka Megane, ktora jest mlodsza od mojej i ma mocniejszy silnik. Posiada wszystko co mi jest do szczescia potrzebne z wyjatkiem otwieranego dachu ktory mam teraz... Czy jest cos podejrzanego w tej ofercie? ogloszenie Czy ktos wie jaka jest zywotnosc tego 2,0 dCi silnika? I jak wyglada zywotnosc wtryskiwaczy, bo juz swoje musialem wymieniac, mimo ze jezdze tylko na syntetycznym paliwie o bardzo wysokiej jakos i prawie idealnych parametrach. Dodano: 19 cze 2012 - 17:27 Nikt nic nie napisze zlego na to ogloszenie? Cos mi nie pasuje w wygladzie tego auta ale nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Z wyglądu nie jest źle, natomiast głównym plusem może być własnie silnik, który jest jedną z lepszych konstrukcji renault. Wyposażenie całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Auto ściągnięte do Niemiec chyba z Holandii, a książka serwisowa wyciągnięta psu z gardła. Jakoś za ciekawie to nie wygląda. Chyba brakuje informacji: tylko na eksport. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi