sllawek Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam mam pytanie kiedyś kupiłem lewy błotnik do megany ale okazało sie że był kilka centymetrów krótszy od oryginału w samochodzie posiadam hatchback 96r. i stąd pytanie od jakiego modelu on pasuje czy moze być od coupe??? prosze o informację a jeśli ktoś by taki błotnik potrzebował to chetnie go sprzedam. Pozdrawiam błotnik.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 To jest błotnik od phase 2, czyli po '99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie wpadłem na to żeby zdjęcie zamieścić jako dokument Word'a :) sllawek przeczytaj i zastosuj to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sllawek Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dzięki Kreciq za odpowiedz :), sorry Przemo ale nie mam fotki błotnika w innej formie :)leży w garażu błotnik zawinięty do wysyłki, cóż Polacy są pomysłowi :) jak ktoś jest chętny na kupno to z miłą chęcią sprzedam błotniczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 sorry Przemo ale nie mam fotki błotnika w innej formie pierdoły Waść prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzorek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Podłacze się pod temat, Panowie czy przednie błotniki od wersji hatchback będą pasować do classic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 będą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 czy przednie błotniki od wersji hatchback będą pasować do classic Będą na 100% pod warunkiem że będą od tej samej wersji, z phII nie założysz do phI ani odwrotnie. W swojej megi miałem przedni błotnik do wymiany. Szukałem około dwa miesiące na allegro i w końcu znalazłem błotnik w identycznym kolorze. Błotnik pochodził z hatchbacka a ja mam classica. Pasuje idealnie. Także możesz śmiało kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi