pers Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 pada bo pada, tak jakby nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 warszawa -9, pruszy śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wrocław: delikatnie pada, ulice białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poznań; -9*C; ulice białe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zasypało. Trzeba było deczko poszukać autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zasypało. Trzeba było deczko poszukać autka U mnie to samo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wrocław: popadało...ale nie to jest najważniejsze. Tych co maja jeszcze letnie opony i jada 20km/h to bym powystrzelał _________________ moto giełda i giełda samochodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jak jechałem do fabryki to pokazywało -11 i ciągle zapylało z niebios A widoki były takie: moja uliczka na osiedlu [/img] [/img] śliczna aleja której kiedyś poświęcę trochę czasu i zdjęć (pięknie wygląda w lecie i na jesieni) [/img] droga wylotowa z Warszawy w stronę Konstancina-Jeziorny i Góry Kalwarii (czyli kierunek Kozienice, Sandomierz) po prawej ciężarówka do której nieJaśniepan zaczął na skrzyżowaniu czuć jakąś sympatię ale z lekka go naprostowałem [/img] a na przeciwległym pasie mamy wędrówkę ludów do pracy/szkoły przez dzikie pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 warszawa -9 śnieg pada cały czas, ale fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Skrzyżowanie trasy 7 z 60, temperatura -11 i cały czas prószy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Rzeszów caly zasypany temp -8 = -10, fajnie bo wkoncu bede mogl sie poslizgac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 U mnie w nocy posypało, teraz lekk pruszy i niestety się przejaśnia :-/ Ale nie jest źle. ;-) http://img109.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie149.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poznań: - Godzina 7.00 Temperatura ok -9.0*C Śnieg pruszy... - Godzina 15.00 Temperatura ok -9.0*C Śnieg sypie z przerwami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kolejna garść zdjęć: czyli nieJaśniepan po czterogodzinnym postoju przed firmą. w takich warunkach sobie pojechałem do Zalesia Dolnego i Piaseczna, na główniejszych drogach wygląda lepiej za to bractwo zajmuje się głównie staniem lub rżnięciem w zbroję bo "zima panie, zima...." :-? a tutaj dało się spokojnie na prostych jechać z prędkością ok. 60-70 km/h przyglądając się dokładnie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 posłusznie melduje, że w Chrzanowie też biało i do tego nadal prószy śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi