19Urban94 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wczoraj pruszył śnieg - temperatura ok -8*C.. Dzisiaj - nie pada - temperatura -1*C :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 W tej chwili w Łodzi -5*C i pada od wczoraj wieczora. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Przed godziną prószył śnieg - teraz już nie prószy... Temperatura : 0*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Teraz nie pada.....ale chyba niedługo zacznie znowu sypać...ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 pada, sypie, na "8" może nawet za mocno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Prószy nie pruszy.....sypie w krk z przerwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Od ok. 10.00 w Łodzi nie padało, nawet wyszło na troszeczkę słonko i temperatura podskoczyła do +1, +2*C, ale teraz znowu zachmurzyło się i leci z nieba na nowo. Temperatura na tą chwilę 0, ale takie pod kreską. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Warszawa, od mniej wiecej godziny sypie coraz gęstszy, obawiam się jutro kleski w mieście. Temperatura -2°. Dla purystów: prószy, jestem pewien że tak się to powinno pisać, sprawdziłem w "Słowniku ortograficznym" PWN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 U mnie nie prószy pizza, Dawaj te opady do mnie :( jestem pewien że tak się to powinno pisać, sprawdziłem w "Słowniku ortograficznym" PWN To aż musiałeś to sprawdzać :) :) A niby dlaczego zaznaczono wyżej "u" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Prezes, CareK swego czasu na SB Urbana pogonił (że pisał przez "ó") na ten temat i już dla pewności sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 pizza, Nieśmiało prószy i oby tak dalej :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Przecież ja poprawiałem na prószy U mnie nic nie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 CareK sorry jezeli niepotrzebnie na Ciebie napadłem, chyba coś mi się na oczy rzuciło. Ogólnie wiemy juz jak się pisze, a ja przepraszam tych co poczuli się urażeni jeżeli coś źle wyłapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 warszawa śnieg pada plus wieje wiatr, temperatura minus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J1B Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A u mnie nic, śnieg leży i się roztapia ;( Będzie chlapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi